Bericht 10 apr 2019 23:20

Hallo allemaal

Hallo allemaal,

Na een paar weken lid van dit forum te zijn en al een paar vragen over een aan te schaffen systeem in de groep gegooid te hebben, is nu toch het moment daar mijzelf eerst eens netjes aan jullie voor te stellen.
Ik ben Sander, woon nu nog in Zoetermeer met vriendin en 2 kinderen. Vanaf medio juli verruilen we Zoetermeer voor een woning in Scheveningen waar ik opgegroeid ben....back to my roots kun je wel zeggen.
Sinds het kleuterschap ben ik al liefhebber van het orgel en speel inmiddels ruim 30 jaar hobbymatig met veel plezier het instrument. Ik heb meerdere Johannus orgels gehad, op les gezeten en door mijn leraar aangestoken met het Hauptwerk virus. Ben links en rechts te rade gegaan, offertes gevraagd en uiteindelijk bij Sonarte in Capelle ad IJssel terecht gekomen waar Wim de Borst mij uitstekend geholpen heeft en ook een mooie offerte heeft uitgebracht voor een -nog te bouwen- Sonarte Clairon met ook alvast een paar samples die ik graag wil hebben wanneer het instrument afgeleverd wordt.
In de tussentijd lees ik gewoon vrolijk mee, zal misschien nog een vraag posten wanneer ik die heb en zal jullie uiteraard een paar mooie foto's doen toekomen wanneer de Clairon bij ons thuis staat :)

Vriendelijke groeten,
Sander Mulder