Home News Forum Kijk/Luister Sample Sets Vergelijk Benodigdheden Foto's Links Downloads Over ons

 

Geen oplichtend midisignaallampje

Toon actieve onderwerpen


Berichten: 32

Geregistreerd: 20 apr 2013 00:16

Bericht 15 mei 2020 20:52

Geen oplichtend midisignaallampje

Ik heb het volgende probleem. In hauptwerk kan ik op het scherm toetsen indrukken.
Druk ik op het klavier zelf de toetsen in, dan reageert het midilampje onder in het scherm nie t. Op de midicontroller licht het lampje wel op.
Hoe kan ik dit oplossen?

Berichten: 4223

Geregistreerd: 12 feb 2011 01:09

Bericht 15 mei 2020 22:14

Re: Geen oplichtend midisignaallampje

Via menu General settings --> MIDI ports en tabblad MIDI IN
daar moet je een vinkje zetten op de regel waar je geluidskaart staat en in de kolom Console MIDI IN

Waarschijnlijk heb je de geluidskaart in een andere USB poort geprikt of ene driver update gedaan

Berichten: 32

Geregistreerd: 20 apr 2013 00:16

Bericht 15 mei 2020 23:10

Re: Geen oplichtend midisignaallampje

Evert-Jan schreef:Via menu General settings --> MIDI ports en tabblad MIDI IN
daar moet je een vinkje zetten op de regel waar je geluidskaart staat en in de kolom Console MIDI IN

Waarschijnlijk heb je de geluidskaart in een andere USB poort geprikt of ene driver update gedaan



Het is opgelost.

Berichten: 34

Geregistreerd: 24 aug 2015 19:08

Woonplaats: Meppel

Bericht 16 mei 2020 09:57

Re: Geen oplichtend midisignaallampje

Hoe ?

Groet,
Jan

Berichten: 32

Geregistreerd: 20 apr 2013 00:16

Bericht 21 mei 2020 19:13

Re: Geen oplichtend midisignaallampje

graafj schreef:Hoe ?

Groet,
Jan


Door het bovenstaande uit te voeren. Restte mij nog het opnieuw toewijzen van de klavieren in hauptwerk.
Alles was dus van slag. Mijn geluidskaart is ook van slag. Ik speel alleen in stereo. Het subwooferkanaal is verwijderd en datzelfde geld voor surround.

Berichten: 4223

Geregistreerd: 12 feb 2011 01:09

Bericht 21 mei 2020 20:01

Re: Geen oplichtend midisignaallampje

Dan is de driver van je geluidskaart geupdate.

Ik zou dat uitzetten in Windows10 met bijv O&O ShutUp10 (https://www.oo-software.com/en/shutup10)
Bijna onderaan staat Windows update en daarboven driver update.
De laatste moet je op rood zetten

Keer terug naar Hauptwerk

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast




Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF. phpBB.nl Vertaling

 

Copyright (c) 2008 PCorgan.com. All rights reserved. Mail: info@PCorgan.com